Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Bourgondier Hulst

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Recreatie de Meent Beusichem

Minigolfbaan Ibizastijl bij De Bourgondier Hulst

Edwin, zijn vrouw en zoon runnen een prachtig etablissement waar je gezellig kunt eten en drinken. De Bourgondiër is gelegen dicht tegen de Belgische grens in het Zeelandse plaatsje Hulst. De Bourgondiër is een plek waar men met grotere groepen gezellige een avond kan eten en bowlen. Binnen is een leuke speeltuin te vinden dus er is volop vertier voor jong en oud.

 

Nieuwe buitenactiviteit: minigolf!

Edwin is een topondernemer die weet wat hij wil en weet hoe hij vervolgens zijn ideeën om kan zetten in een goed draaiend geheel. Hij was van mening dat er bij De Bourgondiër buiten een activiteit ontbrak. De eigenaars wilden graag iets origineels. Dat was het moment dat wij van Rob Minigolf Solutions om de hoek kwamen kijken.

Originele Minigolf baan

De wens van Edwin was een minigolfbaan met als thema strand en Ibiza stijl.  Een baan waarvan de spelers na het afloop van het spelletje minigolf zouden zeggen: “Wauw, dit is echt bijzonder”.

Om het thema naar voren te laten komen hebben we natuurlijk veel zand en hout gebruikt: robinia palen en boomstammen. Vanuit het ontwerp verwerkten we veel blauw en geel kunstgras waarmee we water en strand hebben vormgegeven. Om de Ibiza sfeer meer tot uiting te brengen maakten we opvallende items op de minigolf banen zoals surfplanken en vlonder bruggen die als hindernissen in de banen verwerkt zijn. 

Edwin heeft zelf ter decoratie een enorme zeeboei geplaatst die tussen de planten prachtig tot haar recht komt. Uiteindelijk komt zo het thema echt naar boven. Deze adventure minigolf baan is in combinatie met de planten en de paden een prachtig geheel geworden.

Unieke minigolfervaring

De banen van Rob Minigolf Solutions zijn allemaal uniek. Voor elke vraag en per locatie ontwerpt Rob een baan. Het liefst doet hij dat in samenwerking met de klant. Samen bespreken ze het gewenste thema en kan de brainstorm beginnen! Verschillende krachtige ideeën gaan rond en uiteindelijk maakt Rob het gehele ontwerp. Hij zoekt naar de juiste, passende materialen, ontwerpt voorwerpen die passen in het desbetreffende thema en gebruikt dit alles zo optimaal mogelijk in de beschikbare ruimte. Zo komt het ontwerp nog beter tot zijn recht!  Een perfect uitje met een leuke groep én een unieke minigolf ervaring. 

 

Bekijk ook andere projecten van Rob Minigolf Solutions zoals bijvoorbeeld de Steampunk minigolf baan bij Pitch en Putt Groningen of waan je in Zuid-Amerikaanse sferen bij Hof van Eckberge.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures