Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwe Midgetgolfbaan aanleggen

Nieuwe Midgetgolfbaan aanleggen

Wilt u een midgetgolfbaan aanleggen? Leuk! Wie is er nu niet opgegroeid met midgetgolf? Wellicht wel het leukste spelletje voor jong en oud. En een echte klassieker die garant staat voor uren spelplezier. En een ware eye-catcher voor uw terras, restaurant, speeltuin, overdekt speelpaleis en camping. Tenminste, als u het goed aanpakt.

Nieuw midget golfbaan aanleggen

Als bedrijf in de recreatieve markt wil je mensen een topervaring met elkaar laten beleven. Een minigolfbaan is een leuke en aantrekkelijke oplossing voor jong en oud om actief met elkaar bezig te zijn in de buitenlucht Tenminste, als u het goed aanpakt.

Maatwerk midget golfbaan aanleggen

Wij kunnen deze minigolf baan toegespitst maken op jouw omgeving en jouw wensen. We ontwerpen niet alleen de baan, maar zijn ook verantwoordelijk voor de realisatie

Laat R.O.B. uw midgetgolfbaan aanleggen

We bekijken de omgeving waar de baan moet komen en houden rekening met een uitgebalanceerd lijnenspel, originele banen en moeilijkheidsgraad.

Wij verzorgen het volledige traject van ontwerp tot en met de totale aankleding met aangelegde paden, verlichting, beplanting, decoratie en alle verdere benodigdheden. We maken gebruik van materialen die onderhoudsarm zijn. Daarnaast kunnen we het onderhoud van de baan verzorgen, zodat de baan aantrekkelijk blijft om te spelen. Een kapotte niet verzorgde baan motiveert mensen niet.

De investering van een baan is binnen afzienbare tijd terugverdiend, waardoor het niet alleen een uitbreiding is van je faciliteiten maar ook een extra verdienmodel kan zijn.

Werkwijze

Tijdens de eerste kennismaking bespreken we welk thema u graag wilt voor uw adventure minigolfbaan, de wensen die u daarnaast graag in de baan verwerkt ziet worden en welke basismaterialen zoals ondergrond en omranding u graag wilt.

Daarna gaan we het terrein waar de baan komt bekijken en meten deze direct op om zo een goed uitgewerkt ontwerp te kunnen maken.

Tijdens de volgende afspraak zal het ontwerp uiteen gezet worden en eventueel gewenste aanpassingen zullen in het definitieve ontwerp worden meegenomen.

Direct een offerte op maat ...

Neem contact met ons op

Volg ons ook op Instagram