Search
Close this search box.

Renovatie van Midget golfbaan

Renovatie van Midget golfbaan

Door weersinvloeden en veelvuldig gebruik vertoont uw midgetgolfbaan na verloop van tijd slijtage. Meer dan eens zien we  dat wat eerst de blikvanger van het etablissement was, er na verloop van tijd wat troosteloos bij ligt. En dat is zonde. Want een mooie, goed onderhouden midgetgolfbaan die perfect past bij uw terras of speeltuin, kan een aanzienlijk publiek aantrekken, zorgen voor mond op mond reclame en staat garant voor uren speelplezier voor jong en oud.

Renoveren van uw baan
Laat uw midgetgolfbaan er weer als nieuw uitzien

Meer dan eens zien we dat wat eerst de blikvanger van het etablissement was, er na verloop van tijd wat troosteloos bij ligt. Zonde.

Een mooie, goed onderhouden midgetgolfbaan die perfect past bij je terras of speeltuin nodigt uit tot spelen.

Voor de renovatie
Na de renovatie

Wij denken mee hoe de baan aangepast kan worden naar de wensen van deze tijd. Wij kunnen de betonplaten vervangen of kunstgras aanleggen. Eventueel zijn er interessante, praktische aanpassingen in de baan mogelijk waardoor we de speelfun van de baan kunnen verhogen.

Door een minimale investering is het mogelijk het maximale uit je “nieuwe” midgetgolfbaan te halen. En zo staat de baan weer garant voor uren speelplezier voor jong en oud.

Voordelen

Goed passend in een natuurlijke omgeving

Duurzame oplossing door het gebruik van kunstgras

Vernieuwend en verrassend

Goed passend in een natuurlijke omgeving

Afhankelijk van de situatie is dit relatief makkelijk te realiseren

Vernieuwend en verrassend

Direct een renovatie offerte op maat ...

Neem contact met ons op