Zoek
Sluit dit zoekvak.

Over ons

Over ons

ROB Minigolf Solutions is al jaren dé partner voor minigolf oplossingen in de leisure branche. Families, gezinnen, kinderen, vrienden, kortom de mensen waar je om geeft op een actieve wijze, lekker buiten laten genieten van het leven en elkaar dat is waar ROB Minigolf Solutions warm voor loopt.

Maatwerk daar ligt onze kracht

De oprichter van ROB Minigolf Solutions is Rob Gijsbers. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij al tientallen minigolf banen ontworpen en gerealiseerd. Rob noemt zichzelf een creatieve afmaker. Geïnspireerd door de ideeën die zijn klanten in hun hoofd hebben, zijn liefde voor de natuur en andere inspiratiebronnen gaat zijn creatieve brein aan de slag om weer een unieke midgetgolf baan te bedenken. De minigolfbaan bij Pitch en Putt Groningen is hier een goed voorbeeld van. 

Hij geniet van dit ontwerpproces. “Samen met mijn opdrachtgever komen we uit op een bepaald thema en dan drijven al mijmerend de ideeën naar boven. Ik kijk anders dan anderen mensen. Ik zie lijnen en plaatjes die anderen niet zien. Dat zorgt voor een andere kijk op het ontwerpen van banen. Ik heb een andere focus, zo ging dat vroeger op school ook al. Een nieuwe baan vergt veel denkwerk, want het gaat om de juiste compositie, het juiste lijnenspel en elke locatie en omgeving is verschillend. Mijn hoofd staat nooit stil. Van een schets op papier een nieuwe gave baan maken. Dat vind ik het allerleukst om te doen. En als ik van die vrolijke gezichten op mijn banen zie, daar gaat mijn hart van gloeien.”

Dus ben je als vakantiepark, camping, pannenkoekenbakker, speeltuin, pretpark, dierentuin, speelboerderij op zoek naar een leuke originele, buitenactiviteit voor je klanten, neem dan contact met ons op.

Heb je al een geweldig idee?

en wil je weten of het mogelijk is, neem dan direct contact op