Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pitch en Putt Groningen (Groningen)

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

pitch-en-putt-groningen-groningen-groningen

Het gezellige en gastvrije Pitch en Putt Groningen wilde haar faciliteiten uitbreiden met een adventure minigolfbaan, maar dan wel een minigolfbaan die anders is dan anders en ook volwassenen enorm aanspreekt.

Dit heeft geresulteerd in een adventure minigolfbaan met het thema Mad Max met vele moeilijke, ruige hindernissen waarin veel tandwielen en steam-punk items verwerkt zijn.

Moeilijke minigolfbaan voor volwassenen

Het jonge stel van Pitch en Putt Groningen heeft na een periode van veel reizen en het runnen van een hotel Pitch en Putt Groningen overgenomen. Ze wilden de zaak graag uitbreiden met een uitdagende minigolfbaan voor volwassen. Het moest een opvallende baan worden met een stoer thema. Waan je in de surrealistische wereld van Mad Max met robuuste obstakels. Perfect voor een familiedag of bedrijfsuitje.

Mad Max minigolfbaan

Deze minigolfbaan bestaat uit 18 holes en zijn allemaal even bijzonder. Het vliegend schip uit de Mad Max film is nagebootst en een van de banen is gemaakt van echte trainrails. Je vindt een grote vogel gemaakt van cortenstaal en een grote schans met trechter. Deze heeft zes uitgangen dus je hebt wat geluk nodig dat de bal uit de juiste komt. Op de banen vindt je verder jerrycans, olievaten, tandwielen en flexibele slangen. Met al deze items om je heen waan je je echt in de wereld van Mad Max.

Materiaalkeuze bepaalt de sfeer

De minigolfbaan bestaat vooral uit robiniahout en cortenstaal, deze hebben een robuuste uitstraling en zijn weerbestendig. Daarnaast is ook gewerkt met Nobre Cal in de kleur grijs. Dit ziet eruit als een zandpad maar het materiaal wordt zo hard als beton. Dit zorgt voor een stoere uitstraling en de grote voordelen zijn dat het geen water doorlaat en het wordt niet modderig.

De tandwielen zijn gemaakt van polyurethaan, een duurzaam materiaal wat enigszins flexibel is maar niet breekbaar. Ook zijn er tandwielen in het kunstgras te zien. Deze zijn precies uitgesneden en secuur geplaatst. Tijdrovend, maar het resultaat mag er zeker zijn. 

De baan is al een tijdje in gebruik en bleek zelfs voor de meeste volwassenen te moeilijk. Sommige banen zijn daarom aangepast zodat er beter gescoord kan worden. Denk jij dat je deze baan aankunt? Probeer het nu bij de Pitch en Putt in Groningen.

Meer weten over de aanleg van een originele minigolfbaan? Neem contact op!

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures