Search
Close this search box.

Bij Chalie’s Roosendaal

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Recreatie de Meent Beusichem

Bij Chalie’s Roosendaal

In november 2023 heeft Robert Breedveld het restaurant Bij Charlie’s opgericht wat gelegen ligt in hetzelfde gebouw als SkyDive Roosendaal. Robert Breedveld is een ondernemer die in diverse branches actief is. Dit doet hij om er voor te zorgen dat mensen met een beperking bij hem bijna altijd aan de slag kunnen met werk dat ze leuk vinden.

Dit net geopende restaurant met een prachtige uitstraling zocht nog een extra faciliteit om meer mensen te trekken. Daar hebben wij zorg voor mogen dragen in de vorm van een 15 holes adventure minigolfbaan met een bijzonder thema..

Bij Chalie’s Roosendaal

Het spannende verhaal van deze adventure minigolfbaan

De midgetgolfbaan is gebaseerd op een spannend verhaal over Charlie. Charlie is een piloot die problemen heeft met zijn vliegtuig en een noodlanding moet maken. Door de bliksemschichten door lukt het hem om de noodlanding te maken op een verlaten vliegveld uit de tweede wereldoorlog. Dit vliegveld bevindt zich in Roosendaal. Op basis van dit verhaal is het thema van de minigolfbaan tot stand gekomen. Een tof verhaal dat helemaal tot leven komt tijdens deze actieve bezigheid.

De creatieve uitwerking

Het ontwerp van de banen sluit één op één aan bij het thema. Zowel de vormen van de banen als de attributen die je voorbij ziet komen zodra je de banen gaat spelen. Zo is er een baan in de vorm van een vliegtuig en een baan in de vorm van een landingsbaan. Daarnaast is het vliegtuig van Charlie nagebouwd met een leuke hindernis daarin verwerkt.

Leuk weetje

Het restaurant Bij Charlie’s bevindt zich in het gebouw van SkyDive Roosendaal. Voorheen zat hier een restaurant met de naam Bravo. Tijdens het bedenken van de nieuwe naam van het restaurant hebben ze goed nagedacht over het thema. De volgende naam in het NATO-alfabet is namelijk Charlie. Het NATO-alfabet wordt gebruik bij militaire diensten en zo ook bij vliegverkeer.

 

Charlie’s Adventure Golf is geschikt voor zowel jong als oud. Een leuke activiteit voor een kinderfeestje of gewoon met het gezin. Zelfs de kleinsten van de groep hebben net zo veel plezier als opa of oma. De baan is het hele jaar geopend van dinsdag t/m zondag. Eerst lekker spelen en vervolgens heerlijk eten bij Bij Charlie’s. 

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures