Zoek
Sluit dit zoekvak.

Den Deugeniet in Antwerpen

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Den Deugeniet in Antwerpen

Minigolf baan bij Den Deugeniet

Den Deugeniet nabij Antwerpen noemt zichzelf ‘dé fabriek voor het maken van blije gezichtjes’. Hier vind je een enorme speelaccommodatie, namelijk een binnen- en buitenspeeltuin van maar liefst 10.000m². Bij Den Deugeniet kun je terecht voor een dagje plezier, verjaardagsfeesten en babyborrels. En eigenlijk is het hier leuk voor alle leeftijden want ‘eens een deugeniet, altijd een deugeniet’!

Den Deugeniet in Antwerpen

Minigolf baan voor langer speelplezier

De jonge ondernemers van Den Deugeniet zijn actief, ondernemend, willen vooruit en groeien. Daarom investeerden ze in een prachtige minigolf baan. Dat betekent nog meer plezier voor jong en oud en ook langer vertier en dus ook meer verteer.

Binnen of buiten spelen?

Naast de enorme binnenspeeltuin had Den Deugeniet ook speelfaciliteiten buiten. Deze wilden ze verder uitbreiden met de minigolf baan. De ondernemers merkten namelijk dat zodra het lekker weer was dat veel bezoekers snel voor de buitenactiviteiten kiezen.
De wens was dat de banen eruit moeten springen. De minigolf baan moest een kleurrijk geheel worden, een echte eyecatcher. Het gaat hen namelijk om de beleving van de kinderen.

Jungle minogolf baan

De keuze viel op een minigolf baan met 15 holes, helemaal in Junglesfeer. Tussen de Hut van oom Tom en de wilde dieren vind je tunnels, bruggetjes, kisten en royale beplanting. Je komt een aap, slang, nijlpaard, en luipaard tegen en kijkt op tegen een enorme giraf. Een houten hek vormt een natuurlijke afscheiding van de baan en door de mooie grassoorten en palmbomen waan je je echt in de jungle.

Materiaalkeuze bepaalt de sfeer

De minigolf baan bestaat uit vele verschillende materialen. Maar de keuze voor de juiste hout- en steensoorten maakt dat je de juiste sfeer proeft. Zo maakten we in deze Junglebaan gebruik van robiniahout en grauwacke steen. Het hek is gemaakt van hout en tussendoor zijn meerdere plantenvakken. Het kunstgras is opvallend en tegelijk kleurrijk: paars, roze, geel, blauw en rood. Een waar paradijs voor kinderen.

Minigolf baan aanleggen

Een origineel idee, een uitgewerkt plan en ervaren vakmensen vormen een belangrijke basis. En als je dan met goede weersomstandigheden aan de slag kunt, is het prettig dat de werkzaamheden helemaal volgens plan verliepen. In 2,5 week toverden we een lap kale grond om naar een kleurrijke, originele minigolf baan. De baan is in trek, er zijn al extra sticks besteld. Daar doen we het voor! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures