Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tropical Zoo te Kwadendamme

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Tropical Zoo te Kwadendamme

 

Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme was volgens de ANWB al het allerleukste uitje van Zeeland. Maar met de nieuwe Adventure Golf is het park nog leuker geworden! Het park, vroeger een vlindertuin, opende in de lente van 2022 de originele minigolfbaan waar jong en oud zich in tropische sferen waant.

Tropical Zoo te Kwadendamme

 

Langer verblijven in Tropical Zoo

Bij Berkenhof Tropical Zoo vind je onder andere de spettertuin, dino expo, buitenspeelbos, fossielenmijn en nog veel meer. Maar overal waan je je in de tropen. Dus was ook de wens om een minigolfbaan te ontwikkelen die perfect aansluit bij deze sfeer. Een minigolfbaan met zeedieren en piraten. Een kleurrijke omgeving waar bezoekers aan het park zich kunnen vermaken. Doorgaans zijn mensen een halve dag in het park. Tropica Zoo wil graag dat bezoekers met de midgetgolfbaan langer blijven.

 

Minigolfbaan in tropische sferen

Natuurlijk is de sfeer van Tropical Zoo mooie input voor een creatieve minigolf baan! Het resultaat mag er dan ook zijn. Rob Minogolf ontwierp speciaal voor het park een originele, kleurrijke 18 holes baan. Een baan waar je een potje midgetgolf speelt tussen haaien, schildpadden, orka’s, flamingo’s en piraten. Sla de golfbal in een schip, over een slang, langs de eieren van de schildpad, onder de brug door en op een Tiki-eiland in de hole. Deze klant had zelf al veel ideeën en samen hebben we een prachtig resultaat gemaakt

 

Materialen minigolfbaan

Je waant je in tropische sferen door het ontwerp van de baan en zeker ook door de gebruikte materialen. Meerpalen, Grauwakker breuksteen, vlonders en bamboe. Duurzame materialen waardoor de baan lang de mooie uitstraling behoudt. Houtsoorten die goed tegen water en de zilte lucht kunnen. Kwaliteit staat immers voorop.

 

De aanleg van de minigolfbaan

Wanneer je buiten werkt en buiten een minigolfbaan moet aanleggen ben je natuurlijk afhankelijk van het weer. Bij de aanleg van de minigolfbaan bij Tropical Zoo hadden we te maken met extreem veel regen en daardoor hadden we ook wateroverlast. De minigolfbaan ligt op het laagste stuk grond van dit park. Daarom hebben we ook een goede drainage geadviseerd!

 

Probeer deze Tropische minigolfbaan bij Tropical Zoo

Deze minigolf baan is intussen in gebruik. En het is een succes. De bezoekers zijn enthousiast. Er zijn zelfs al extra midgetgolfsticks besteld! Benieuwd naar deze baan? Breng een bezoek aan https://tropicalzoo.nl.

 

Wil je meer informatie over het aanleggen of renoveren van golfbanen? Neem dan contact op.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures