Zoek
Sluit dit zoekvak.

Summercamp Heino

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Summercamp Heino

Summercamp Heino

In een bosrijke omgeving vlakbij Zwolle vind Je een park van maar liefst 16 hectare. In het kleine, toeristische dorp Wijhe ligt Summercamp Heino. Een ideale locatie voor kampen voor scholen, sportgroepen, jeugdverenigingen en meer. Op dit park staan een prachtige accomodaties voor grote groepen. Kinderen vermaken zich hier in het recreatiemeer, het binnenzwembad, de challange run en sinds kort ook op de minigolfbaan. 

Summercamp Heino

Minigolfbaan van gerecycled materiaal

Het is altijd fijn samenwerken met ondernemers die zelf actief meedenken. De eigenaars van Summercamp Heino wisten wat ze wilden: een minigolfbaan in de sfeer van Canadian Forrest. En daarbij wilden ze zo veel mogelijk de materialen gebruiken die ze al hadden verzameld en bewaard zijn gebleven. 

Grootse ideeën

De ideeën die er waren bij het concept ‘Canadian Forrest’ waren groots. De schets van de te bouwen minigolfbaan leek wel een compleet pretpark. Ze hadden er al goed over nagedacht, tekeningen gemaakt en zelfs al veel mooie materialen verzameld: grote rotsen, enorme boomstammen, rails met wagonnetjes en een grote echte jeep. En walhalla voor elke creatieveling.

Samen een fantastisch resultaat gecreëerd

Rob van R.O.B. Minigolf was natuurlijk super enthousiast over het idee van deze gedreven ondernemers. Het grote, ruige terrein nodigt uit om groot uit te pakken. Martyn en Gert hebben zelf het gedeelte rondom de banen gebouwd. Rob Minigolf hoefde enkel ervoor te zorgen dat er creatieve, uitdagende banen gemaakt werden die mooi in de gemaakte omgeving opgaan. En daarbij mocht ik van de vele materialen gebruik maken.

Minigolfbaan van unieke materialen

Speel op een minigolfbaan waarbij je door een ‘Canadees’ houten hutje speelt, volgende baan kun je bereiken via een trap van oude banden. Op de paden kom je afdrukken van een beer tegen en door de grizzlybeer, de touwbrug en de rails waan je je helemaal in een totaal andere wereld. Enorme rotsblokken hebben ze volledig laten shapen. De minogolfbanen zijn helemaal in de kleuren van de natuur. De banen en de omgeving passen perfect bij elkaar.

Zo blijkt maar weer dat geen idee te groot is. De ondernemers willen beleving creëren voor hun bezoekers, daar draait het om en daar doen ze alles voor. En dat is – wederom – heel goed gelukt. Het is een mooie uitbreiding van het park. Een omgeving waar je je gemakkelijk meer dan een dag kunt vermaken. Een heerlijk park voor kinderen, zeker een bezoek waard.

Summercamp Heino

Ben je in de buurt? Probeer deze baan zeker zelf een keer! Meer weten over de aanleg van  een originele minigolfbaan? Neem contact op!

 

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures