Zoek
Sluit dit zoekvak.

Recreatie ’t Lohr

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

't Lohr

Recreatie ’t Lohr

Op de grens van Nederland en Duitsland in de provincie Gelderland is Recreatiepark ’t Lohr te vinden. Danny en Nienke zijn jonge zeer gedreven ondernemers die dit park beheren. Een mooie plek in de natuur met veel mogelijkheden om leuke dingen te doen. Zo hebben ze op het park een pitch en putt golfbaan én een voetgolfbaan. Een adventure minigolfbaan van Rob Minigolf Solutions past natuurlijk geweldig in dit rijtje..

Recreatie ’t Lohr

Het idee achter de originele minigolfbaan

De locatie van het park is gevestigd op de grens van Nederland en Duitsland. Een plek waar vroeger veel gesmokkeld werd. Het thema van deze adventure minigolfbaan was dan ook snel gekozen. Dit was echter makkelijker gezegd dan gedaan. Als je internet afstruint op ‘smokkelen’ kom je niet verder dan boter, politie achtervolging en kraaienpoten dus moesten we wat verder duiken in onze creatieve oplossingen. Alle banen zijn op zo’n manier gebouwd dat ze op twee manieren speelbaar zijn. De smokkelaar heeft nu als het ware altijd een vluchtroute. Je kunt er voor kiezen om een kortere route te spelen met meer obstakels om eerder bij de hole te zijn. Als je dan geluk hebt kun je zo ontsnappen aan de politie (tegenspeler).

Materialen minigolfbaan

Naast en rondom de banen hebben we een pad gelegd van Nobré Cal. Dit pad is half verhard en wordt niet modderig bij regen. De omranding van de banen is gemaakt van grote zwerkkeien waardoor deze baan extra uitstraling krijgt.

Daarnaast hebben we gebruik gemaakt van veel natuurlijke materialen zoals Robinia paaltjes en boomstammen. Ook zijn er als hindernissen diverse wachthuisjes geplaatst waar de bal in of doorheen gespeeld kan worden. Dit is gedaan om zo het thema nog meer tot zijn recht te laten komen.

Dus ben je in de buurt van Voorst? Ga dan zeker langs bij ’t Lohr voor een van hun activiteiten:

– 18 holes pitch en putt
– 9 holes par 3 
– 9 holes voetgolfbaan
– Bubble voetbal
– Driving range en chip en putting greens
– Minigolf

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures