Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pannenkoekboerderij De Koppenjan te Jubbega

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Vernieuwde minigolfbaan midden in de natuur

In het Friese dorp Jubbega staat een pannenkoekboerderij met daarbij enkele mooie chalets.

Eigenaresse Christel de Vries is een jonge vooruitstrevende ondernemer met een wens voor een vernieuwde minigolfbaan. De midgetgolfbaan die op het perceel aanwezig was kwam uit 1995 en was sterk verouderd. De Koppenjan was toe aan een vernieuwing en besloot Rob Minigolf Solutions in te schakelen.

Adventure baan in de natuur

De ruimte waar de minigolfbaan ligt is schitterend, midden in het groen. Maar de ruimte om te renoveren was beperkt. De Koppenjan wilde wel heel graag een echte adventure midgetgolfbaan. En wij houden wel van een uitdaging! Dus gingen we aan de slag.

De huidige midgetgolfbaan ligt in de natuur tussen de bomen en struiken. Een prachtige omgeving waar met veel plezier gespeeld kan worden. Natuur werd dat ook het thema van de baan. De Vries wilde een adventure baan met houten elementen en zeker geen standaard plastic hindernissen. En we hadden een strak budget. Maar bij Rob Minigolf Solutions denken we altijd mee en komen we tot een passende oplossing. Het resultaat mag er zijn! 

Creatieve midgetgolfbaan op beperkte ruimte

Rob is specialist in creatieve oplossingen. “We zijn slim met materialen gaan werken en konden op die manier voor een scherpe prijs toch een originele baan creëren. We hebben gebruik gemaakt van boeren kasseien en met robinia boomstammen en palen. De kasseien zijn gebruikt voor de omranding van de baan. Daarnaast zijn er diverse houten hindernissen ontworpen en gerealiseerd. Om in het thema te blijven hebben we gekozen voor blauwe en groene banen. Dit om de natuurlijke uitstraling te behouden. Naast de uitstraling van de baan moest er ook rekening gehouden worden met de beperkte ruimte.”

De banen zijn een beetje compacter en korter dan de banen die ik meestal ontwerp. Maar hierdoor is het wel mogelijk om maar liefst 18 mooie banen creëren. En zo ligt er uiteindelijk een compleet origineel spel midden in de natuur.  

Benieuwd naar de mogelijkheden, een uniek vraagstuk waar je een creatieve oplossing voor zoekt van Rob Minigolf? Dat kan! We gaan graag met je in gesprek om, net als bij de Kloppenjan, een prachtige baan te realiseren. Neem contact op en kom meer te weten over onze budgetvriendelijke minigolfbanen.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures