Zoek
Sluit dit zoekvak.

EuroParcs Landclub Ruinen te Ruinen

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

EuroParcs Landclub Ruinen te Ruinen

Minigolf EuroParcs Landclub Ruinen

Midden in de prachtige natuur van Drenthe ligt het recreatieve EuroParcs Ruinen. Voorheen ook wel bekend als Landclub Ruinen. Een mooie plek waar natuurliefhebbers helemaal in hun element zijn met verschillende nationale parken in de buurt. Ook voor gezinnen of een groep vrienden is dit park de perfecte plek om lekker te genieten. Met een binnenzwembad en veel activiteiten de uitgelegen plek voor een prachtige vakantie.

Adventure minigolf kabouterbaan

EuroParcs heeft er voor gekozen om het park direct een flinke upgrade te geven door veel nieuwe chalets te plaatsen en een nieuwe speeltuin te bouwen. Daarnaast wilde men ook een adventure minigolfbaan, aangezien er over en door het park een kabouterpad loopt was de keuze makkelijk gemaakt om dit als thema door te trekken in de minigolfbaan.

Water op minigolfbaan  

Het idee ontstond om de minigolfbaan aan te leggen in het bos van het park. Een super toffe plek voor de kabouterbaan, maar wel een plek waar veel last was van hoogstaand water. Dit is eenvoudig opgelost door her en der wadi’s (Water Afvoer Drainage en Infiltratie) te maken. Dit zorgt ervoor dat het water snel wegtrekt en niet op de minigolfbaan blijft staan.

Creatief ontwerp minigolf

De minigolfbaan heeft als omranding boeren kasseien met houten Robinia palen en boomstammen. Deze natuurlijke materialen zorgen ervoor dat de banen schitterend integreren in de bosrijke omgeving. Op diverse banen staan leuke houten kabouterhuisjes waar de bal in of doorheen gespeeld dient te worden. Ook zijn er banen met een elfen brug, reuze voetstappen en andere hindernissen die in het kabouterthema passen.

Deze adventure baan op EuroParc Ruinen is sinds mei 2022 open en de reacties zijn lovend. Ben je in de buurt? Zeker de moeite om een leuk potje minigolf te spelen! Bovendien is de samenwerking met de verschillende partijen uitstekend verlopen.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures