Zoek
Sluit dit zoekvak.

Brasserie Monte Nova (Maastricht – Limburg)

Picture of Rob Gijsbers

Rob Gijsbers

ROB Minigolf Solutions

Op de flank van de Sint Pietersberg geeft het terras van Brasserie Monte Nova een prachtig uitzicht over Maastricht

Op de flank van de Sint Pietersberg geeft het terras van Brasserie Monte Nova een prachtig uitzicht over Maastricht. De midgetgolfbaan was aan slijtage onderhevig wat geresulteerd had in onder andere een aantal defecte eterboardplaten. Deze hebben we mogen vervangen voor nieuwe, waarna we de banen hebben voorzien van diverse kleuren midgetgolf kunstgras, verhoogd kunstgras, nieuwe afslagplaten en verschillende nieuwe hindernissen. 

Gelegen net onder top van Sint Pietersberg in het zuiden van Nederland ligt de prachtige Brasserie Monte Nova. De brasserie in het Limburgse landschap wordt uitgebaat door een zeer gedreven ondernemer Marco en was eigenaar van een verouderde midgetgolfbaan. Een renovatie was op zijn plaats dus heeft hij de handen in een geslagen met Rob van Rob Minigolf Solutions. De wens was een ‘nieuwe’ minigolfbaan met een uitstraling die goed past bij Brasserie Monte Nova.

Renoveren midgetgolfbaan

De vraag was om deze minigolfbaan in een nieuw jasje steken zodat het past bij de huidige uitstraling van het restaurant. We hebben diverse defecte eter-board platen vervangen en de banen voorzien van verschillende kleuren midgetgolf kunstgras. Om de baan die extra uitstraling te geven, hebben we her en der het kunstgras verhoogd. Daarnaast hebben we de hindernissen vervangen voor nieuwe en nieuwe RVS afslagplaten geïnstalleerd zodat de baan weer zo goed als nieuw is.

Unieke minigolfbaan

Opzoek naar een originele eyecatcher voor bijvoorbeeld een vakantiepark, camping of pretpark? ROB Minigolf Solutions ontwerpt de creatiefste minigolfbanen en creëert hiermee een toffe plek voor bezoekers uit de wijde omtrek. Een compleet nieuwe baan of een oude baan renoveren? In beide gevallen is het mogelijk om een unieke plek te creëren waar jong en oud een fantastische middag kan beleven. Meer over Rob en het creatieve werkproces lees je hier.

Originele en fantasievolle projecten

De minigolfbanen van ROB zijn altijd een feest om te spelen. De algehele uitstraling is altijd fantastisch, maar zodra je op de details gaat letten komt het thema helemaal tot leven. Geen één minigolfbaan is hetzelfde en dat is de kracht van het bedrijf. Bekijk alle projecten op deze pagina.

Snel Contact

Laatste Projecten

Vacatures